B-Classic - 20.03.2022 Elfurenmis met Christophe Busch en Carlo Nardozza

Datum & Tijd

zo 20 maart 2022
11:00 (CET)

Locatie

de Velinx
Dijk 111
3700 Tongeren

Tickets

16 €

Koop Tickets

Voor de laatste Elfurenmis van het seizoen trekken we nog eens alle registers open. Dit o zo simpele doch effectieve concept staat of valt met de kracht van de preek en de muzikale kwaliteiten van de solo-artiest. Omdat alleen het beste goed genoeg is voor u krijgen Rashif, Maarten, Martijn en Tim - onze getrouwe soldaten van het Elfde Uur - deze keer het nobele gezelschap van Christophe Busch en Carlo Nardozza.

Christophe Busch is criminoloog en Master in de Holocaust- en Genocidestudies. Hij werkte 12 jaar in de forensische psychiatrie. Later stond hij als coördinator in voor de uitbouw van een forensisch psychiatrisch zorgcircuit. Tot eind 2019 was hij algemeen directeur van Kazerne Dossin en nu leidt hij het Hannah Arendt Instituut voor diversiteit, stedelijkheid en burgerschap. Daarnaast is hij als expert radicalisering actief binnen verschillende overheidsdiensten.

Carlo Nardozza is een trompettist met internationale faam. Hij is voornamelijk uitvoerend muzikant en speelt jazz, pop en Big Band. Als jonge trompettist won hij tal van prijzen in binnen- en buitenland. Zijn huidige eigen projecten zijn Trio in Bocca al Lupo (met o.a. Tim Finoulst op gitaar), Duology, Delirium Quintet, 11 (met Michel Bisceglia op piano) en het trio Moi, lui et l’ami . Daarnaast is hij een vaste waarde bij OTOmachine, Jelle van Giel Group, Bram Weijters Quartet, en speelt hij regelmatig mee met het Brussels Jazz Orchestra. Carlo is momenteel hoofddocent trompet aan het Conservatorium van Maastricht.

Elfurenmis

De Elfurenmis is een concept uitgewerkt door de VELINX en B-Classic waarin klassieke muziek in zijn meest brede interpretatie de confrontatie aangaat met een lezing avant la lettre – zeg maar preek. Een vaste begeleidingsband krijgt het gezelschap van ...

Lees Meer