B-Classic - 17.05.2025 Valgeir Sigurðsson, Benjamin Abel Meirhaeghe & Elisabeth Klink present ISABELLE LEWIS

Datum & Tijd

za 17 mei 2025
20:15 (CET)

Locatie

Toneelhuis
Bourlaschouwburg
Komedieplaats 18
2000 Antwerpen

Tickets

RANG A - BASIS €18,00
RANG B - BASIS €16,00
RANG C - BASIS €14,00

Koop Tickets

Isabelle Lewis vertegenwoordigt een gedurfde samensmelting van artistieke visie en muzikale innovatie, gecreëerd door componist en producer Valgeir Sigurðsson, contra-tenor en regisseur Benjamin Abel Meirhaeghe, en violiste Elisabeth Klinck. Hun debuutalbum, dat in oktober 2024 zal uitkomen op het prestigieuze IJslandse label Bedroom Community, markeert een belangrijk begin in het rijk van genre-overstijgende muziek.

Het fictieve personage Isabelle Lewis is een zwoele kameleon met verschillende sonische dimensies, die een mix van nostalgische charme en moderne innovatie belichaamt. Elk nummer onthult nieuwe texturen en ontvouwt zich tot een dynamisch klanklandschap dat uitnodigt tot een diepgaande luisterervaring. Ondergedompeld in melancholische klanken, combineert hun muziek naadloos beklijvende pop met klassieke precisie.

Isabelle Lewis brengt bezwerende songs die de versmelting zijn van het theatrale timbre van Meirhaeghe, de geraffineerde elektronica van Sigurðsson, en de beklijvende fragiliteit van Klinck. Hun zinderende live-show maakt van Isabelle Lewis een must-see act, die het publiek meetrekt in hun prikkelende en muzikale universum.

Een unieke combinatie van elektronische en hedendaagse klassieke muziek

Het project is een coproductie met B-Classic, Festspillene i Nord-Norge, Nordlysfestivalen en C-mine. Deze productie is gerealiseerd met de steun van de Tax Shelter-maatregel van de Belgische federale overheid, Gallop Tax Shelter en Het Nieuwstedelijk.

ISABELLE LEWIS ft. Valgeir Sigurðsson x Benjamin Abel Meirhaeghe x Elisabeth Klinck

Isabelle Lewis vertegenwoordigt een gedurfde samensmelting van artistieke visie en muzikale innovatie, gecreëerd door componist en producer Valgeir Sigurðsson, contra-tenor en regisseur Benjamin Abel Meirhaeghe, en violiste Elisabeth Klinck. ...

Lees Meer