B-Classic - 29.09.2023 Festival BEROERT: Orpheus Rave

Datum & Tijd

vr 29 september 2023
22:00 (CET)
Event op Facebook

Locatie

Jeugdhuis Expo
Gootstraat 33
3800 Sint-Truiden

Tickets

Basistarief €10
JH Expo leden €5

Koop Tickets Combitickets

B-classic en CC de Bogaard beroeren je met avontuurlijke concerten in Truiens toperfgoed.

Liggend tussen eeuwenoude muurschilderingen trippen op klassiek en een nachtje doorbonken op Beethoven & co: het festival Beroert van B-Classic en CC de Bogaard verkent avontuurlijke paden in prachtige, eeuwenoude locaties.

Maak je klaar voor een magisch avontuur in de nacht, waar de grenzen tussen dance en klassieke muziek vervagen op een bijzondere locatie in de stad.
Wij combineren de opwindende analoge beats en synths van Osaka Riot met het betoverende cellospel van Benjamin Glorieux voor een onverwachte en verrassende live show in de rauwe bunker van Jeugdhuis Expo. Als kers op de technotaart speelt Goldfox een deejayset waarin elektronische muziek naadloos versmelt met tijdloze en moderne klassieke composities.
Orpheus keert terug naar de onderwereld, maar dit keer voor een onvergetelijke rave-ervaring zoals je die nog nooit eerder hebt beleefd. Bereid je voor op een unieke en sensationele avond vol muzikale verrassingen!
Deze party is een samenwerking met de jongeren van JH Expo.

Festival BEROERT 2023

B-classic en CC de Bogaard beroeren je met avontuurlijke concerten in Truiens toperfgoed. Liggend tussen eeuwenoude muurschilderingen trippen op klassiek en een nachtje doorbonken op Beethoven & co: het festival Beroert van B-Classic en CC de Bogaard ...

Lees Meer