B-Classic - 22.02.2023 Mold session - Osaka Riot + Oriana Ikomo + Dries Laheye

Datum & Tijd

wo 22 februari 2023
20:15 (CET)
Event op Facebook

Locatie

C-mine
C-mine 10
3600 Genk

Tickets

Basisprijs €10
- 26 jaar €5
Student (enkel op vertoon van geldige studentenkaart aan de ingang) €0

Koop Tickets

Osaka Riot is het soloproject van muzikale duizendpoot Ewout Decraene. Op zijn modulaire synths improviseert hij met de nodige crush, kicks en bass. Elke live set varieert en is op zich al een experiment, ideale gast dus voor onze muzikale dates.

Oriana Ikomo
is het project van Oriana Mangala (23), een Brusselse Muzikante/Performer. Na het zoeken van haar eigen sound in verschillende projecten en haar studies aan het Koninklijk conservatorium van Gent maakt zij sinds kort muziek onder de naam Oriana Ikomo. Haar inspiratie haalt ze uit o.a de Jazz, Soul, RnB en Elektronische muziek (Solange, Nils Frahm, FKA twigs, James Blake...). Als resultaat krijgt ze een unieke dromerige, volle sound die haar soulvolle stem begeleidt.
Voor fans van FKA Twigs, Celeste en Solange.

Dries Laheye is geboren in 1987. Na het afronden van zijn studie Jazz in het Koninklijk Conservatorium te Antwerpen ontwikkelt hij zich tot een muzikant vrijgevochten van genres. Improvisatie is altijd een hoofdingrediënt geweest in de vele projecten waar hij nog steeds een actief componist en uitvoerend muzikant voor is. Momenteel speelt Dries met Selah Sue, STUFF, Lucid Lucia, Hoera, AAN, Fulco, Liesa Van der Aa en werkt hij als freelance bassist.

 

MOLD SESSIONS

Muzikale dates over muziekgenres heen. C-mine en B-Classic slaan de handen in elkaar voor een nieuw concept: MOLD sessions. Tijdens een MOLD session worden muzikanten van diverse pluimage voor 1 dag samengebracht. We laten hen experimenteren zoals in de ...

Lees Meer