B-Classic - 17.10.2020 Eliane Rodrigues en Hind Eljadid

Datum & Tijd

za 17 oktober 2020
20:15 (CET)

Locatie

C-Mine cultuurcentrum
C-Mine 10
3600 Genk

Tickets

Basisprijs €19

Koop Tickets

Ook dit seizoen gaat Thomas Vanderveken weer vijf avonden in gesprek met boeiende muzikanten. Pienter, welbespraakt, blijmoedig en betrokken. Wie zo’n avond al eens heeft meegemaakt, weet dat het levensverhaal van de hoofdgast hierbij de inspiratiebron vormt voor een avontuurlijke expeditie naar de kern van het bestaan. En geef toe, zonder zulke ontmoetingen zou het leven maar een schrale bijeenkomst zijn.

Ditmaal ontvangt Thomas twee centrale gasten. Eliane Rodrigues is afkomstig uit Rio de Janeiro, woont in Vlaanderen en is een gewaardeerd pianiste op alle podia van de wereld al sinds ze in 1983 laureate van de Koningin Elisabethwedstrijd voor werd.

Hind Eljadid is een jonge slam poetry/spoken word-kunstenaar uit Antwerpen. Ritmisch, geëngageerd, zelfbewust en uitgesproken: Ze slenteren de straten door met schooiende ogen uit schaamte voorovergebogen door een schijnbaar kansvolle wereld voorgelogen We zeiden het reeds: pienter, welbespraakt, blijmoedig en betrokken, en boeiend bovendien.