ZONSONDERGANGCONCERT

Na een succesvol zonsopgangconcert vorig jaar, organiseren B-Classic en de stad Borgloon een zonsondergangconcert tijdens de langste dag van het jaar.

We vieren midzomernacht met Lorenzo Gatto en een ensemble van bevriende muzikanten. Lorenzo gaat aan de slag met de 4 seizoenen van Vivaldi en maakt er een geheel eigen versie van. Zinderend hedendaags klassiek is het label dat hierop geplakt kan worden. De zomer zal op gepaste wijze ingezet worden! De locatie van dienst is het beroemde doorkijkkerkje van het ontwerpersduo Gijs Van Vaerenbergh dat ingebed ligt in hét handelsmerk van Borgloon: het fenomenale landschap.

Na het concert kan u rustig nababbelen aan de bar of u kan uit de bol gaan tijdens een silent disco, vakkundig begeleid door DJ Medicynvak, het alter-DJ-ego van Davy Deckmijn.

Als u helemaal wil onderdompelen in de Loonse buitenlucht, kan u kamperen in de speelboomgaard die op 3 minuten wandelen van de concertplaats ligt. Dit is natuurlijk ook handig als u misschien net iets te onstuimig aan de bar hebt gehangen.

TICKETS

we_reach_out.png

De Nationale Loterij zet dankzij haar spelers de schouders onder cultuur, sport, wetenschappelijk onderzoek, armoedebestrijding, ontwikkelingssamenwerking en solidariteitsacties. Een groot deel van de opbrengst van de spelen van de Nationale Loterij financiert maatschappelijke projecten.

B-Classic vzw - info@b-classic.be - T +32 12 80 02 15 - BTW 0410775895