b-classic ontwaakt!

Zaterdag 21 april - 10u30

Restaurant U

Hoefstadstraat 23

3600 Genk 

Vroeg uit de veren voor een straffe koffie of een matineus aperitief bij U, een restaurant met een filosofie in de Vennestraat in Winterslag. Achter de toog staat, vertelt en zingt Ekaterina Levental. De woorden in your face waren zelden eerder zo van toepassing.

 

Het begint al om 10.30u bij U, een restaurant dat de weg die de gebruikte ingrediënten afleggen tussen producent en consument (U dus, u hebt ‘m!) zo kort mogelijk houdt. Veel groenten, alles biologisch verantwoord. Het publiek – weeral u, het houdt niet op – zit niet aan tafeltjes maar verzamelt aan één lange toog. Aan de andere kant de gastvrouw van dienst: Ekaterina Levental. Ekaterina spreekt, zingt en swingt, nooit meer dan een paar armlengten verwijderd.

Tandjes poetsen dus, de baardtrimmer best de avond voordien al in de juiste hipster-stand zetten, en komen, komen, wie u ook bent. Aantal plaatsen beperkt: 25 stuks.

UITVOERDER

Ekaterina Levental - mezzosopraan​

 

€ 15 (geen reductie, niet inbegrepen in de festivalpas).
Koffie en/of aperitief met hapje ter plaatse af te rekenen.

De Nationale Loterij zet dankzij haar spelers de schouders onder cultuur, sport, wetenschappelijk onderzoek, armoedebestrijding, ontwikkelingssamenwerking en solidariteitsacties. Een groot deel van de opbrengst van de spelen van de Nationale Loterij financiert maatschappelijke projecten.

B-Classic vzw - info@b-classic.be - T +32 12 80 02 15 - BTW 0410775895