Concertreeks in C-Mine cultuurcentrum met

Thomas Vanderveken

 

B-Classic en C-Mine presenteren een mooie en superboeiende nieuwe concertreeks, 5 concerten, met muzikanten die sterke persoonlijkheden zijn, zoals de blinde violist Tcha Limberger, de Oezbeekse immigrante Ekaterina Leventhal, beste harpiste ter wereld Anneleen Lenaerts, de dove percussioniste Dame Evelyn Glennie en de Amerikaanse jazz-tot-opera zangeres

Claron Mc Fadden.
Stuk voor stuk internationale toppers, die schitterende muziek zullen spelen, in de knappe C-Mine-context, maar er is veel meer....
Thomas Vanderveken, misschien wel de beste interviewer van de Lage Landen, gaat met hen in gesprek.

Bovendien wordt er ook telkens een extra zintuig geprikkeld. Afhankelijk van de muziek die ze zingt serveert Claron Mc Fadden het publiek Absint, Whisky en wie weet wat nog allemaal.
Bij Ekaterina Leventhal zal het publiek de zangeres helpen bij haar kledingwissels, en bij Dame Evelyn Glennie kun je onder de marimba komen liggen en zo de trillingen in heel je lichaam voelen vibreren.

 

Elk optreden is anders, en dus worden het programma en ook de setting elke performance aangepast. Het worden avonden op het scherp van de snee, die de deur wagenwijd openzetten voor verbinding met het publiek. Niet zomaar concerten, maar muziekevenementen met nationale uitstraling die alle zintuigen prikkelen en bijblijven!

Kalender:

30 oktober2019 : Claron McFadden - TICKETS

27 november 2019 : Ekaterina Levental - TICKETS

18 januari 2020 : Anneleen Lenaerts - TICKETS

15 februari 2020 : Tcha Limberger en Liana Gourdjia - TICKETS

14 maart 2020 : Evelyn Glennie - TICKETS

De Nationale Loterij zet dankzij haar spelers de schouders onder cultuur, sport, wetenschappelijk onderzoek, armoedebestrijding, ontwikkelingssamenwerking en solidariteitsacties. Een groot deel van de opbrengst van de spelen van de Nationale Loterij financiert maatschappelijke projecten.

B-Classic vzw - info@b-classic.be - T +32 12 80 02 15 - BTW 0410775895