SPONSOR B-CLASSIC EN KRIJG EEN MUZIKANT OP het WERK
 

B-Classic lanceert een nieuwe manier van sponsoren: het B-Classic Office Maestro-pakket.

Hiermee boekt u een muzikant die een halve dag lang muziek komt spelen. Welk instrument, welk soort muziek (opwindend, dramatisch, vrolijk,…) en welke gelegenheid bepaalt u zelf.

Verder vindt u in het pakket een unieke selectie van 16 klassieke stukken die perfect passen bij een meeting, een lunchpauze, in de lift, enzovoort.

 

Kortom, het B-Classic Office Maestro-pakket bevat:
 

  • een (klassiek) muzikant gedurende een halve dag

  • een USB-stick met 16 speciaal geselecteerde klassieke stukken. Hiermee maakt u meetings epischer, ruimtes aangenamer, productiviteit groter en momenten grappiger.


Het B-Classic Office Maestro-pakket kost € 1500. Voor u een bedrag dat fiscaal aftrekbaar is en waarvoor u een factuur krijgt. Voor ons een bedrag waarmee we het B-Classic festival organiseren en klassieke muziek toegankelijk blijven maken voor zoveel mogelijk mensen. Iedereen wordt dus beter van uw sponsoring.

 

Vul uw gegevens hier in en wij nemen snel contact met u op.

De Nationale Loterij zet dankzij haar spelers de schouders onder cultuur, sport, wetenschappelijk onderzoek, armoedebestrijding, ontwikkelingssamenwerking en solidariteitsacties. Een groot deel van de opbrengst van de spelen van de Nationale Loterij financiert maatschappelijke projecten.

B-Classic vzw - info@b-classic.be - T +32 12 80 02 15 - BTW 0410775895