B-Classic - 20.03.2021 Benjamin Glorieux (live + livestreaming)

Datum & Tijd

za 20 maart 2021
20:15 (CET)

Locatie

C-Mine Cultuurcentrum
C-Mine 10
3600 Genk

Tickets

Basisprijs €19

Ook dit seizoen gaat Thomas Vanderveken weer vijf avonden in gesprek met boeiende muzikanten. Deskundig, ad rem, goedgemutst en begeesterd. Wie zo’n avond al eens heeft meegemaakt, weet dat het levensverhaal van de hoofdgast hierbij de inspiratiebron vormt voor een avontuurlijke expeditie naar de kern van het bestaan. En geef toe, zonder zulke ontmoetingen zou het leven maar een schrale bijeenkomst zijn.

Deze keer ontvangt Thomas de multi-getalenteerde cellist, componist, dirigent, arrangeur en-nog-zo-veel-meer-dan-dat Benjamin Glorieux. Van barok tot jazz, van theater tot hedendaags klasssiek, hij draait er zijn hand niet voor om. Jaloersmakend en bewonderenswaardig tegelijk, en alles met een bedriegelijke vanzelfsprekendheid. Een heerlijke artiest, die we stilaan en vol trots tot de kern van de B-Classic muzikanten mogen rekenen. We zeiden het reeds: deskundig, ad rem, goedgemutst en begeesterd, en boeiend bovendien.

Deze voorstelling wordt - indien de COVID-maatregelen het toestaan - live voor een publiek gebracht. Bovendien zal de volledige voorstelling gelivestreamed worden.

Het Concept van Thomas

Ook dit seizoen gaat Thomas Vanderveken weer vijf avonden in gesprek met boeiende muzikanten. Pienter, welbespraakt, blijmoedig en betrokken. Wie zo’n avond al eens heeft meegemaakt, weet dat het levensverhaal van de hoofdgast hierbij de inspiratiebron ...

Lees Meer