• Nederlands
  • Nieuwsbrief Ontvangen?‎

Vrienden van B-Classic

Word vriend van B-Classic

B-Classic is, zoals Rick de Leeuw het zo treffend verwoordt, een sociaal laboratorium dat resulteert in zinderende voorstellingen. Het is een ontmoetingsplaats voor publiek en musici met een dorpel die niemand doet struikelen. Muziek kent géén grenzen, muziek vraagt geen keuzes en is geen en/of verhaal, muziek trekt geen hoge muren op, muziek beleven komt vanuit de ziel en het buikgevoel. Dan pas kan muziek emoties oproepen én bruggen bouwen.

De club VRIENDEN VAN B-CLASSIC werd naar deze denkwijze gevormd. Veel meer dan een groep van donateurs willen we dat deze “festivalclub” een groep van (h)echte vrienden wordt. Een groep die tevens het festival omarmt, koestert en promoot.

Hiertoe bedachten we het volgende:
– Het jaarlijkse lidgeld bedraagt slechts € 30 voor 1 persoon en € 50 voor 2 personen.
– Tijdens het festival ontvangen we onze vrienden voor een apart en exclusief concert tegen een vriendenprijs, zoals het onder vrienden betaamt.
– Elk jaar, in november, organiseren we een gezamenlijke vriendenactiviteit. Betalend maar zeer budgetvriendelijk.

Wilfried Colmonts is de trekker en het gezicht van VRIENDEN VAN B-CLASSIC. Wilfried is een diehard fan van B-Classic, een bruggenbouwer bij uitstek en sociaal zeer ondernemend en bewogen. 

Planning Vrienden B-Classic 2017

1. Om elkaar vóór de start van het festival 2017 alvast beter te leren kennen, organiseren we onze eerste vriendenactiviteit op zondag 12 februari. Een ‘maidentrip’! We nodigen u hartelijk uit voor een winterbarbecue. Breng vlees, vis, veggieburgers, …. en wat u maar graag lust mee! Wij zullen klaarstaan om alles vol enthousiasme te bakken en de bijhorende drankjes kwistig te schenken. Aanmelden graag via kris@b-classic.be.
Adres: Romeinse Kassei, Grootloon (Niet bereikbaar met de wagen. Je parkeert best aan het college, Tongersesteenweg 48, Borgloon.Volg vanaf daar de wegwijzers). Aanvang: 13:30u.

2. Op donderdag 20 april – de vooravond van het festival – worden alle vrienden uitgenodigd voor een exclusieve avant-première. We geven een kort overzicht van de highlights van het festival en Ekaterina Levental geeft met de Weg de onthutsende aftrap.
Prijs: 10,-€. Aanmelden graag via kris@b-classic.be.
Adres: Casino, St. Truidersteenweg 3, 3700 Tongeren. Aanvang: 20:30u.

3. In november wordt de laatste vriendenactiviteit voor 2017 georganiseerd.
Datum en inhoud worden later meegedeeld.


Schrijf je in!

Deel ons via social media

Praktisch

Overschrijving van het lidgeld ‘vrienden van B-Classic’ op rekeningnr. BE46 0680 8015 2036 – BIC: GKCC BE BB van B-classic – Festival van Vlaanderen, onder vermelding van ‘lidgeld vrienden B-Classic 2017’.
Wij kijken uit naar onze vrienden! Eventuele vragen beantwoorden wij graag. Voor meer info, bel naar Kris op het nr. +32 497 427 960.

Spread the love