• Nederlands
  • Nieuwsbrief Ontvangen?‎

Fiets mee met VELO 3840 op 23 april

Fietstocht VELO 3840

Fiets mee met VELO 3840 op 23 april

Spread the love

Dit jaar mét masseurs

Zin om de benen los te gooien tijdens een jolige, smakelijke en muzikale fietstocht? Perfect, want wij staan te springen om weer te vertrekken op onze ronde van Loon.

23 april is het zover, dan trekken we met Rick de Leeuw op kop 30 kilometer lang doorheen het Haspengouwse groen, roze, wit, … Nu ja de exacte kleurtjes van de bloesems kunnen we nog niet voorspellen. Maar dat het een feest wordt, dat staat vast. Heerlijk ouderwets en ontzettend amusant.

Fietstocht slash dorpsfestijn

In drie Loonse dorpen zetten we onze fiets namelijk eventjes aan de kant voor een bevoorrading. Van wat lekkers* én muziek. Kwestie van de ‘B-Classic Fietstocht Traditie’ voort te zetten.

Voor de live melodieën en gezangen zorgen een delegatie B-Classic muzikanten, dixielandband Double Eagle Dixie en de lokale muziekverenigingen van Gors-Opleeuw, Bommershoven en Hoepertingen.

Tussen de verkenning van Limburgse velden en fruitgaarden door, ontdekken we bijgevolg Rimski‑Korsakov, Russische Folk, betoverende cello’s en de vespers van Rachmaninov. Dat alles – zoals het een festijn betaamt – in het gezelschap van originele dansmariekes. Meeswingen is toegestaan. Wat zeggen we: gegarandeerd!

muzikale fietstocht b-classic

Nieuw in 2017: losse benen

Zijn je spieren nog niet los gedanst of wil je die dansmoves nog flexibeler aanpakken, reken dan op onze masseurs om je benen weer startklaar te krijgen. Geen stramme spier meer te bemerken, de kuiten weer paraat voor de volgende rit/muzikale pauze.

 

Finale in stijl en botsauto’s

Eindigen doen we – na een imposant slotconcert in de Odulphuskerk van Borgloon – met een échte, authentieke kermis. Inclusief botsauto’s en frietkramen, beloofd!

Koop snel je tickets!

Evenement voor: fietsliefhebbers en/of -families met een hart voor muziek en Limburg

Prijs ticket Fietstocht VELO 3840: € 25 of € 5 voor inwoners van Borgloon en studenten

Bekijk onze fietsroute en het dagschema op VELO 3840.

Ontdek de artiesten en het muzikale programma op B-Classic.be.  

*Catering: aangeboden door de lokale muziekverenigingen, optioneel te reserveren voor € 20 per persoon

Laat een reactie achter